perjantai 24. helmikuuta 2012

Matka ja saapuminen

New York on saavutettu, lähtö tapahtui 24.2. kello 14:10. Lento sujui odotetusti, eli erinäisistä säryistä ja univajeesta kärsien. Ei vaan onnistu meikäläiseltä nukkuminen siinä ympäristössä. Tätä kirjoittaessa kello on 4:46 Turun aikaa, eli hereilä olen ollut lähes 23h. Ei sovi, ei. Säästä sen verran että vähän sateinen on ollut tämä eka päivä ja lämpötila oli saapuessa 6-7 lämpöasteen tienoilla.

Odotin JFK:lla tiukempaa maahantulotarkistusta ja kunnon syyniä. Ei virkailija hirveästi sitten kuitenkaan kiusannut, kaikista sormista sormenjäljet, valokuva ja kysyi vaan että kauanko matka kestää. Hankalampi homma oli löytää oikeat junat ja metrot joilla päästiin hotellille, vaikka ei tuokaan hirveästi ongelmia tuottanut.

Hotellina on Hotel Wellington niminen paikka. Huoneen laadussa ei ole juurikaan hurraamista, nuhjuinen ja vähän ränsistyneen oloinen, eikä tietoakaan jääkaapista. Vaan eipä tuo haittaa, ei tänne kuitenkaan hotellin tultu makaamaan, kunhan vähän saadaan unta välillä.

Iltapala käytiin syömässä Carnegie Delissä, pari palaa leipää ja hirvittävä läjä kinkkua. Hinta kahdella annoksella, kahdella oluella ja kahdella spritellä oli 57$ + tippi. Syötyämme heitettiin pieni kävelyretki Times Squarella ja hotellin ympäristössä.

Nyt hiipuu ajatus, joten nukkumaan ja palaillaan taas toisella kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti