maanantai 27. helmikuuta 2012

Ostoksia ja komediaa

Tänään oli puolittainen välipäivä, eli ohjelmassa oli shoppailua, ruokaa ja stand upia. Ensimmäinen kohde aamupalan jälkeen oli outlet myymälä Century 21. Ketjulla on ilmeisesti useampiakin myymälöitä New Yorkissa, tuo meidän valitsemamme sijaitsee World Trade Centerin raunioiden vieressä. Iso rakennusprojekti näemmä on menossa tuossa vanhojen tornien kohdalla, yksi nousevista rakennuksista on ilmeisesti saavuttanut juuri puolivälin. Century 21 puolestaan on iso liike joka on tungettu täyteen vaatteita, laukkuja ja vastaavaa, hinnat tuolla on melkoisen edullisia. Merkkivaatteita varmaan puoleen hintaan, ja parhaassa tapauksessa alle, siitä mitä Suomessa saisi samoista maksaa.

Ostosten jälkeen harhailimme hetken eteläisellä Manhattanilla ja löysimme tähän mennessä parhaan ruokapaikan, Nebraska Steakhousen. Valitsimme lounasmenun jonka vaihtoehdoista valitsin itse sipulikeiton, petit filet mignonin ja gratinoidut perunat. Paras mättö tähän mennessä, hinta oli 35,95$ + juomat, verot ja tipit. Meitä palvelleen herran sukujuuret sijaitsevat aksentit perusteella Suomen itäisen rajan takana, selitti että hänen kotikaupungissaan on yli metri lunta tällä hetkellä. Osasi myös nimetä pari suomalaista mäkihyppääjää...

Ruokailun jälkeen takaisin hotellille, hetki rentoutumista, pari olutta ja sitten nokka kohti Greenwich Villagessa sijaitsevaa komediakerhoa nimeltä Comedy Cellar. Pieni paikka ja kaikki paikat varattuja huolimatta siitä että oli maanantai. Ylimääräistä tilaa ei pöydissä juuri ollut, luultavasti tarkoituksela pakattu ahtaaksi että saadaan helpommin tunnelma kattoon. Esitysten taso oli huomattavasti korkeampi kuin ennakkoon odotin, kuusi tyyppiä esiintymässä + mc lämmittelemässä ja esittelemässä tyypit. Suosittelen kyllä menemistä jos tänne asti eksyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti