tiistai 28. helmikuuta 2012

The Book of Mormon

Aamulla lähdimme katsastamaan Hudsonjoen rannalla sijaitsevan USS Intrepidin. Kyseessä on vuonna 1943 valmistunut alus joka on ottanut osaa toisen maailmansodan taisteluihin ainakin Filipiineillä ja Japanin edustalla. Paikan koosta kertoo jotain siellä palvelleen miehistöä määrä, 2680 henkeä. Samaan yhteyteen kuului myös Growler-luokan sukellusveneeseen tutustuminen.

Intrepidin jälkeen olimme suunnitelleet menevämme pienelle Circle Linen laivakierrokselle josta olisimme saaneet näkymät Ellis Islandille ja vapaudenpatsaalle. Homma meni kuitenkin puihin kun risteilyjä ei järjestetä helmikuussa tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lähdimme sitten vetämään burgeria paikalliseen pikaruokaketjuun Wendy'siin.

Sitten oli hetki vapaata kun odottelimme illan kohokohtaa eli The Book of Mormon -musikaalia. Esitys on South Parkin luojien Mormoneille naureskeleva show. Esityspaikkana oli Eugene O'Neill teatteri ja kuuden maissa kävimme noutamassa varaamamme liput paikan päältä. Sitten hetkeksi vielä läheiseen ravintolaan odottamaan ja juomaan lasilliset viiniä. Hiukan ennen seitsemää suuntasimme paikalle ja sisälle teatteriin. Mielenkiintoinen juttu täällä on muuten että oikeastaan missään ei ole pakollista narikkaa, takit päällä siis suoraan omille penkeille. Meidän osiossa näytti olevan aika korkea keski-ikä, ennen näytöksen alkua vanhemmat herrasmiehet edessämme ruuvasivat kuulolaitteitaan oikealle volyymille ja vieressä vanhat rouvat juttelivat pörssikursseista ja republikaanien presidenttiehdokkaista. Itse esitys kaikin puolin loistava, huumori oli tekijöidensä näköistä ja monissa kohdissa tuli South Park mieleen. Paikoitellen vitsit äityivät suhteellisen härskeiksi ja oli hauska huomata miten jumalanpilkka ja alapäävitsit naurattivat vanhempaakin väkeä. Itsellä alkoi oikeasti posket olemaan kipeät esityksen loppupuolella jatkuvan hekottelun vuoksi. Mahtava kokemus ja jokaisen pennin arvoinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti